Mad & Drikke

Mad
& Drikke

JOANNE’S RESTAURANT

Hos Joanne’s kan du forkæle dig selv med et moderne italiensk måltid og opleve vores kokkes hjemegn gennem det åbne køkken. Deres eget bud på de italienske klassikere blandet med de brede og varierede smagsnuancer fra det berygtede italienske køkken. Vi tror på at holde det afslappet, mens vi serverer kvalitetsmad, drikkevarer og atmosfære. Vores restaurant er åben til morgenmad, frokost og aftensmad.

BAREN

Joanne’s bar, som ligger i hotellets spisestue, er samlingspunktet for dette trendsættende ophold, hvor gæster og lokale mingler over lækkert vin og øl. Cocktailkortet er inspireret af Italiens smage, og de vil tage dig direkte til en sommerdag i paradis.

ROOFTOP

Vidste du, at vi har en rooftop bar? Slap af på 6. etage af vores hotel, hvor du kan opleve det travle København på afstand, mens du nyder en drink eller en snack i (forhåbentlig) solrigt vejr.
PAVILLION

Pavillonen er en fantastisk perle, der ligger i vores gårdhave. Pavillonen tilbyder et alsidigt rum til både møder og fester, hvor gæsterne kan nyde en unik og behagelig atmosfære. Det er et rummeligt og lyst lokale omgivet af store vinduer hele vejen rundt. Lokalet har også varmelamper, der sørger for varme hvis eventet eller mødes afholdes i en kold årstid.

PINDEN
Lige rundt om hjørnet fra vores hotel finder du en skjult perle! Kom forbi Pinden til øl, vin, snacks og tærter. Vi hylder de klassiske danske bodega-traditioner og er et sted, hvor Vesterbro mødes. Find os på Reventlowsgade 4, 1651 København V.