VELKOMMEN TIL GRAND JOANNE

VELKOMMEN TIL GRAND JOANNE

VELKOMMEN TIL GRAND JOANNE

Grand Joanne ligger i en fantastisk smuk, nyrestaureret bygning fra 1800-tallet i hjertet af København. Bygningen har været hotel i over 100 år og åbnede første gang sine døre som hotel på Vesterbrogade 9A i 1928.

Efter flere års renovering af de nye ejere genåbnede Grand Joanne med et nyt look og et nyt navn i april 2023. Vores mission er at skabe et livsstilshotel, der føles innovativt og personligt med sin helt egen karakter.

Vi stræber efter at være et hus for både rejsende og lokale. For dem, der ønsker at bo, spise, drikke, træne og socialisere i hjemmet hos en berejst og varmhjertet sjæl. Venlighed gennemsyrer hele huset og cirkulerer fra Grand Joanne til Vesterbro.

Vi inviterer entusiastiske, venlige mennesker til at slutte sig til os – rejsende eller bare på udkig efter et sted at hænge ud. Varme og kvalitet er nøgleordene, og uanset om du er en mangeårig nabo eller en ny fremmed ven, vil vi få dig til at føle dig hjemme. Vi ønsker at bringe folk sammen for at skabe fælles minder over mad, drikke, musik og kultur. Grand Joanne er en overflod af oplevelser … med et hotel på toppen.

ABOUT

ABOUT

HVEM ER JOANNE?

GRAND JOANNE

Grand Joanne er et navn, der er sammensat af arv og livsstil. ‘Grand’ er en hyldest til vores bygnings stolte historie og det storslåede kvarter på Vesterbro, der danner rammen om os.

‘Joanne’ er husets sjæl. Hun repræsenterer den livsstil og følelse, som vi bringer til vores historiske bygning. En livsstil som en kultiveret, stærk, feminin verdensborger, der omfavner venlighed, gæstfrihed og nærvær.

FACILITETER

PRESSE

FACILI-
TETER

PRESSE

VÆR VENLIG VÆR LOKAL VÆR INKLUDERENDE VÆR TILSTEDE

ÅH, VIDSTE DU, AT VI HAR EN ROOFTOP BAR?

ÅH, VIDSTE DU, AT VI HAR EN ROOFTOP BAR?