POP UP KUNST M. MAJA VÖLKER ART

Maja Völker Arts kunst hænger på vores hotel. Se hendes kollektion: Fungi.

Om Fungi

Gennem historien har menneskeheden været fascineret af svampe. De er hverken planter eller dyr, men lever i et symbiotisk forhold med begge. De er overalt omkring os og inden i os, men de forbliver ofte usynlige.

I løbet af de sidste par årtier har videnskabelige opdagelser vist, hvordan svampenes underjordiske netværk (mycelium) forbinder økosystemer og opbygger vores verden. Alligevel er svampenes verden stadig fyldt med mysterier, der venter på at blive afsløret.

Hvad motiverede kunstneren?

Menneskehedens historie er en bemærkelsesværdig historie om innovation og forandring. Vores rejse med at udforske videnskabelige løsninger til at bekæmpe klimakrisen er et klart bevis på dette.

Som abstrakt kunstner begyndte min rejse med landskabsmaleri som et originalt udtryk. Da jeg dykkede dybere ned, indså jeg det alsidige potentiale i mit arbejde – ikke kun som interiørdesign, men også som et middel til at dele inspiration og viden.

I erkendelse af udfordringen med at gøre videnskaben mere tilgængelig for ikke-videnskabsmænd gik jeg i gang med et unikt projekt for at udfylde dette hul. Ved at skabe forskellige samlinger af malerier, der skildrer videnskabelige koncepter, bringer jeg videnskab og kunst tættere sammen.

Læs mere om hende her!

POP UP KUNST M. MAJA VÖLKER ART

ACTIVITIES